2014. dec 10.

Ajánló: A Várkapitány sikertörténete

Ajánló: A Várkapitány sikertörténete

Ajándékba kaptunk édesapámtól egy kupont, amit a Hotel Kapitányban költhettünk el. A próbaidőnk lejárata után igénybe is vettük, és egy remek, élménydús hétvégét töltöttünk el ott, nagyon jól éreztük magunkat!

2014-sumeg.JPG
Az egész egy büfével kezdődött - írja az internet -, és a bő 20 év alatt egy gyönyörű, 4 csillagos szállodává nőtte ki magát. Hogyan lehetséges ez? Kitartó, hosszú, kemény munka gyümölcse - tökéletes példája annak, hogy szenvedéllyel és kitartással bármilyen célt el lehet érni, amit az ember kitűz magának. Természetesen minden sikeres embernek akadnak irigyei, de tudjuk azt is, hogy döglött kutyába senki se rúg: csak ha letettél valamit az asztalra, akkor macerálnak. De az meg kit érdekel, ha tudjuk, hogy az eredményre tényleg büszkék lehetünk?

Úgyhogy én személy szerint büszke vagyok ezekre az emberekre, a Papp családra, akik a pénzünkért (illetve jelen esetben apa pénzéért) ilyen színvonalas hétvégében részesítettek bennünket. Látszik a munka, vibrál a belefektetett energia, süt mindenkiről valami pozitív...

Mi történt?

  1. Kaptunk egy nagyon szép, szuperül felszerelt, várra néző szobát. Esti és nappali fényképet is készítettünk a kilátásról.
  2. A svédasztalos vacsorán alig tudtunk választani a felsorakoztatott finomságok közül.
  3. A hangulatos wellness részlegen 4-féle szaunával és 5-féle medencével találkoztunk, melyből 3 különböző módon masszírozott. (A wellness többi szolgáltatását nem vettük igénybe, a kinti medencékhez meg ilyenkor hideg van.)
  4. Este egy kellemes St. Martin koncerten vehettünk részt, aki nagyon jól fúj!
  5. Másnap reggel a svédasztalos reggeli után - ahol két pofára zabáltam az isteni májast a kicsi, ámde annál töményebb zsömlével -, felsétáltunk a várba, amit szintén ez a család tart karban és újítja fel folyamatosan. Körbenéztünk, volt bőven látnivaló, majd a büfében finom kakaót és forralt bort ittunk.
  6. A következő program a fegyverpróba volt a hotel melletti, föld alá süllyesztett arénában, ahol a gyerekek pónilovagolhattak, a "nagy gyerekek" pedig dobócsillagokkal és íjászkodással próbálkozhattak, ugyanitt finom teát és forralt bort osztogattak.
  7. Utána a csárdában ebédeltünk szintén isteni falatokat, ahol a szállóvendégek 10% kedvezményben részesülnek.
  8. Egy órácskányi wellness-pancsolás után pedig (mert még ez is belefért az ajándékba) egy másfél órás lovas bemutatón és lovagi tornán vettünk rész, mely mind mozgásilag, mind dramaturgiailag nagyon jól meg volt rendezve, humoros volt, szórakoztató és profi. Ez után pedig egy kiadós libacombos középkori vacsorán láttak minket vendégül.
  9. Ezután még lesétáltunk (illetve gurultunk, annyira teleettük magunkat) az adventi díszítésű városkába körülnézni, hogy egy icipicit mozogjunk a bőséges vacsora után.
  10. Megreggeliztünk, majd mielőtt még összepakoltunk volna, vásároltunk néhány finomságot a kézműves termékeik közül - hiszen ezek saját márkás termékek, mindenképp kellett belőlük otthonra is. :)

    Egy dolog, ami nem tetszett: nem volt cider a bárban. :D

    Vasárnapról hétfőre is még ezzel a hellyel álmodtam, olyan nagy hatást tett rám. :)

    Szóval személy szerint egy remekül megvalósított pozitív példának tartom ezt a hotelt, amit mindenkinek szívesen ajánlok, akár csak egy ilyen kis hétvégére is, gyerekekkel vagy párban, esetleg céges rendezvényként!

    A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

    Szólj hozzá

    ajánló motiváció