2014. okt 13.

Random: Minapok

Random: Minapok

Kicsit megfogyatkoztak az ömlengéseim... itt, az új munkahelyen nem unatkozom, összetettebbek, kacifántosabbak a feladatok, és el is látnak vele rendesen, de otthonról dolgozom, ahol senki nem beszél mellettem, olyan ruhában és olyan alakzatban foglalkozhatok a munkával, ahogy nekem jól esik, nem kell napi BKV-közeli élményeket átélnem, ami nagy könnyebbség. Koncentrációval nincs baj, ha belemerülök, ledolgozom a 8 órát úgy, hogy észre sem veszem. Persze elfáradok a végére, de hát ez ilyen: munka.

Ezen kívül elkezdtünk foglalkozni az esküvőszervezéssel, ténylegesen. Azt hiszem, ez egy olyan pont (vagyis intervallum) egy pár életében, ahol igazán összekovácsolódhatnak, mert hasonló kaliberű feladatokkal néznek szembe, amilyenek a házas élet kapcsán felmerülhetnek, lakással, házzal, kutyával, gyermekkel, stb. kapcsolatos feladatok és problémák esetén. Pénz, helyszín, tárgyalás, variálás, átgondolás, lemondás, vadászat, kutatómunka, kompromisszumok, belső és külső harcok... Hogy végül - hiszen elviekben életében csak egyszer házasodik az ember - méltó módon ünnepelhessék meg a nagy napot.

Például, nem gondoltam volna, hogy tényleg érdemes egy évre előre elkezdeni egy esküvő szervezését... de igen, érdemes, mert tényleg egy évre előre már lefoglalják a hétvégéket, és így 10 hónappal előre már csak néhány szombat marad a jövő nyárra, amiből választhatunk, hogy kedvenc éttermünkben láthassuk vendégül a családunkat. Vagy hogy létezik az anyakönyvvezetőknél olyan, hogy nyári leállás (???). Vagy hogy vannak szolgáltatók, amelyeket ha felhívsz, azt mondják, küldj e-mailt, ha pedig e-mailt küldesz, nem válaszolnak. És még csak nagyon az elején vagyunk...

Viszont egy nagyon kedves fotóssal beszélgettünk nem rég, aki jó tanácsokkal és tanulságos történetekkel látott el minket amellett, hogy lefoglalóztuk őt a nagy napunkra. Kifejezetten várom a vele való közös munkát (jegyes fotózás), remélem az is legalább ilyen jó hangulatban és produktívan fog telni, mint ez a kis találka. :)

Szóval, többek között, ilyen kihívások fészkelték bele magukat a mindennapjainkba...

2014-keszulodes2.jpg

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

random esküvő szervezés párkapcsolat