2014. máj 24.

Cél: Esküvő

Cél: Esküvő

ce29baa2736698129c98e9a6c5feb6b1.jpgLesz nekünk olyan is - egyelőre úgy néz ki. :D

Párom megkérte a kezem, és utána nem sokkal már el is kezdték kérdezgetni, hogy "ééés mikooor?". Még fel sem eszméltünk, de már bulizni akarnak. :D Jövőre - mondtuk, de idén nyáron mindenképp lesz eljegyzési parti is. Már meg is vannak az időpontok, hamarosan nekiállhatunk szervezni is.

Az esküvő még nagyon homály, azon kívül, hogy milyen ruhát, milyen cipőt, milyen csokrot, milyen meghívót, milyen vacsit (ebédet) és milyen bulit szeretnék. :D Ez utóbbit konkrétan megálmodtam, mint már sok minden mást is. Fölkeltem, és a munkahelyről meg is írtam Páromnak, hogy a tudatalattim megüzente, hogy ilyennek kell lennie - a helyzet az, hogy nem ellenkezett! :) Ez jó hír! :D

Jó lenne, ha tudnék varrni, és még jobb, ha lenne rá időm is - és az a helyzet, hogy az előbbi a kisebbik probléma, így inkább fizetni fogok egy szakembernek, hogy készítse el nekem azt, amit megálmodtam. Tipikus egyébként, hogy amíg az ember nem dolgozik, rengeteg mindenre volna ideje, de nincs rá pénze, most pedig fordítva van, sok mindenre lenne pénzem, amit szeretnék csinálni, de időm nincs rá. (Így van ez a varrással is.) Izgalmas dilemma. Ezért mégis csak jobb, ha az ember delegálja azokat a feladatokat, amiket más is meg tud csinálni, mint például a ruha. :)

Utána kell járni egy csomó mindennek, hogy az, amit elképzeltünk hol, hogyan és mennyiért valósítható meg. A kivételek: az a helyzet pl., hogy nem igazán szeretek táncolni. Nem is nagyon tudok, bár színpadi táncban egész jó voltam, de csak úgy, hogy 3 hónap gyakorlás után végre sikerült megtanulni a koreográfiát. Utána már jó, de addig? Hagyjuk. :D Így számomra a random tánc leginkább csak "céltalan lötyögés", amitől rosszul vagyok. Talán létezik az az alkohol típus és mennyiség páros, amivel képes lennék rá, de a zene sem mindegy. Az egy kényes kérdés - zenészek lévén. Amit az esküvői zenekarok játszanak, és amit mi szeretünk (Pl. Toto) - ez a két halmaz, ha vizuálisan ábrázolnánk, nem igazán metszené egymást; és azt sem hinném, hogy záros határidőn belül ki tudnék fizetni annyit, amennyit pl. a Jeff Porcaro emlékzenekar kérne gázsijaként.


Dozo!

Így jött az az ötlet - öntudatlan állapotomban, - hogy egy szép helyen aláírunk, majd lesz egy családi ebédféleség valahol, aztán pedig este egy saját szervezésű koncertsorozat, ahol kedves zenész barátainkat kérjük fel néhány nóta eljátszására (természetesen nem zúzda), illetve közös improvizációra, énekes ismerősöknek karaoke lehetőséggel.

Mi kell ehhez? Egy dátum, vendégek száma, 3 helyszín... és pénz. Folyt. köv.

38c7a97b535f6e3aa8ce5943cb81e988.jpg

Képek: Pinterest

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

esküvő szervezés cél