2014. jan 17.

Ajánló: Mérlegelés

Ajánló: Mérlegelés

Itt azt hiszem, érdemes megjegyezni, hogy ilyenkor mindig magamból indulok ki, arról írok, amit a múltamból és az önszorgalmi tanulmányaim során tapasztaltam. Azt írom le, ami nekem bevált, ami nálam működik, ami jobbá tette az életemet. Olvasd el ezt a szakaszt is, és örülj, ha nem érint Téged! :)

párkapcsolat mérlegEmlítettem a múltkor az elvek és értékrendek egyeztetését. Ami remek dolog, ha valakivel meg lehet azokat vitatni. De ha így is van, akkor is még előfordulhatnak vagy előkerülhetnek olyan témák, melyek Számodra talán evidensek lehetnek, míg az Ő számára nem, vagy pont fordítva. Van, hogy együtt lehet élni a párkapcsolati, házastársi szövetségben eltérő nézetek képviselésével is, de egyes esetekben megeshet, hogy emiatt problémák merülnek fel adott szituációkban. Minden lehetséges, és annak az ellenkezője is. Sokfélék vagyunk.

Amikor viszont egy téma, egy problémakör túl sokszor merül fel, és nem leltek igazi megoldásra (csak kimondatlanul elnapoljátok, próbáltok nem tudomást venni róla), olyankor megeshet, hogy mérlegelni kell.

Olvass tovább az új weboldalon!

Kép: ehow.com

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ajánló párkapcsolat lelki