2013. dec 20.

Ajánló: Naplózás

Ajánló: Naplózás

Ugye a múltkor vettem magamnak egy határidőnaplót, amit januártól beizzítok, meg aztán amúgy is kinéztem magamnak az álomborítót, de mivel szezonja van, és amúgy is foglalkoztat a dolog, ajánlok ide még két érdekességet. :) Íme:

Filofax

Filofax (File of Facts) 1921 óta bőrbe kötött határidőnaplókat gyárt, melynek tartalma szétpattinthatós gyűrűkkel rögzíthető, és így könnyen cserélhető is. Remek ötlet, ha magad szeretnéd összeállítani a naplód, és a megszokott színű-méretű borítástól nem megválni. Ezen kívül többféle kiegészítő is van hozzá vagy bele, a teljesség igénye nélkül: kezdve a iPhone és iPad toktól, különféle pótlapokon (üres, költségtervező, abc-s, elválasztó, kontakt lista...) a lukasztón át, a jelölőcímkén, CD-tokon, kártyatartón, számológépen, vonalzón keresztül a tükörig. Bár a termékek nem olcsók, de ránézésre komoly és biztos dolognak tűnik, főleg ennyi évvel a cég háta mögött. Számomra bizalomgerjesztőek a biztos lábakon álló cégek jó termékei. Általában nem véletlenül annyi éves, amennyi. :)

filofax

Postbook

Egy kicsit vidámabb, bohókásabb kategória a Postbook: igazi, magyar kézműves termék, amely mindenképp remek ötlet arra, hogy megörökítsük mindazt, ami jó. Előre megadott félmondatok segítségével elgondolkodhatunk napjainkról, leírhatjuk, ami foglalkoztat minket. Továbbá sulinapló és határidőnapló verzió is készült már belőle. Minden napra van egy befejezetlen mondat és minden hétre van egy feladat, hogy az élet vidámabb és izgalmasabb legyen, teendő listával, havi tervezővel is felszerelve. Mindenképp nagyon aranyos ötlet. :)

postbook
De egyelőre meglátjuk, hogy boldogulok azzal a naplóval, ami januártól indul. Használat közben biztosan kialakulnak majd még az egyéb igényeim... :)

Képek: partykellekek.hu & postbook.hu

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ajánló naptár praktikus filofax