2016. ápr 13.

Random: a Rákken'roll életérzés

Random: a Rákken'roll életérzés

A WMN online női magazinon Szentesi Éva összegyűjtötte, mi az a 10 dolog, ami számára rákkendrollt jelenti. Ennek hatására én is ihletet kaptam. Van átfedés... :)

1. Amikor eljutunk valamelyik kedvenc zenekarom koncertjére, felcsendül az első dal, és széjjelráz a hideg, a föld fölött lebegek. (Solaris, Dream Theater, Toto...)

2. Amikor a Gitármánia Táborban vagyunk - az egy hét rákkenroll!

3. Amikor motorozunk, az igen!

2016-motor-szabadsag.jpg

4. Amikor szabin vagyok, és nincsen semmi dolgom - míg a többiek gyűrik az ipart, én henyélek és élvezem végre a pihenést. :D

5. Amikor takarításhoz beteszem a Disturbed-öt, mely valamilyen csodával határos módon csurig tölt energiával, és úgy érzem, bármire képes vagyok - és tényleg: kitakarítok!

6. Amikor a túrán megérkezünk a tetőre - pl. Dobogókőre, majd eszünk megérdemelt a bográcsgulyásból és a csodapalacsintából a menedékháznál.

7. Amikor összeáll egy dal, amit elsőre játszunk el a próbateremben. Tele van hibával, mégis olyan tökéletes.

8. Amikor VIP-k voltunk Hollandiában a kedvenc zeneszerzőm albumának színházi előadásán.

9. Amikor a "best esküvő evör"-ünk volt, az egész nap tömény rákkenroll volt!

10. De az is rákenroll, amikor legyőzöm a félelmeimet, szorongásaimat, és nem gátolnak meg többé!

... Ahh... szörnyen kevés ez a 10 pont ... :D

Akkor is rákkenroll, amikor végre sikerül elénekelni jól egy dalt. Akkor is rákkenroll, amikor találok az aktuális érzelmeimhez passzoló dalt. Akkor is rákkenroll, amikor nem szeretek táncolni, de van olyan zene, ami mégis mozgásba lendít (Toto). Rákkenroll, amikor találok egy olyan dalt, amire bőgni tudok, vagy ami felszabadít. És rákkenroll, amikor megyek az utcán, a zene a fülemben, és egy videóklipben érzem magam. Rákkenroll együtt bólogatni egy jó dalra, rákkenroll csak úgy élvezni bármit, és rákkenroll, amikor megszólal a csengőhangom...

Kép: pixabay

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

zene random boldogság lelki