2016. ápr 10.

Kész: Blogger találkozó és komfortzóna tágulás

Kész: Blogger találkozó és komfortzóna tágulás

A Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége (MBBK) bloggertalálkozóján jártam (a Rengeteg RomKaféban). Miért olyan nagy dolog ez? Hát mikor merészkedem én idegen emberek közé ismerkedni - ráadásul - tök egyedül? Elég ritkán. :D De azért egyre gyakrabban. Persze könnyíti a helyzetet, hogy a legtöbbjük blogjával már találkoztam, olvastam róluk, így mondhatom azt, hogy egy picit - ici-picit - ismerem őket. Tudod, akiről eddig csak képet láttál, és írást tőle, kicsit olyan, mintha létezne is, meg nem is. Mint egy könyv szereplője, aki E/1-ben "beszél".

MBBK eggyennotesz

De a blogok mögött húsvér emberek állnak. Olyanok, mint te is. Emberek érzésekkel, problémákkal, félelmekkel, vágyakkal, örömökkel, hétköznapokkal, ötletekkel, próbálkozásokkal, kudarcokkal és sikerekkel... Szóval megelevenedtek a betűk hősei, akik éppen olyanok, amire írásaik alapján számítasz. Mert ez nem színház, nem showbiznisz, nem filmvászon. Azt írják, amit éreznek. Nem okoznak csalódást szemtől szembe. És ez nagyszerű! :)

marcipános forrócsoki

Kicsit persze megszeppenve érkeztem, de összekapartam minden szangvinikusságomat és igyekeztem szocializálódni. Egyre kevésbé kényelmetlen már az ilyesmi. Ennek nagyon örültem, és azt hiszem, büszke lehetek magamra. :) Gyűltünk-gyűltünk, magunkra ragasztottunk neveinket, bemutatkoztunk, majd az előre megbeszélt témákról beszélgettünk (blogmarketing és dizájn). Aztán, ahogy szépen szállingóztak el, akiknek menniük kellett, már egyre kötetlenebbé vált a csevegés. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, ezt bizonyítja, hogy fél tízig maradtunk, majd még végül Teklával és Dórival beültünk a Blahán egy Mekibe is, miután föleszméltünk, hogy már több mint 7-8 órája nem ettünk. *korr-korr*

hashtag

Szóval innen is köszönöm a szervezést és a készülődést! Várom a következőt! Szerintem mindenképp legyen folytatás! ♥

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

blog közösség lelki őszinteség kész önfejlesztés magyarbloggerek