2015. nov 18.

Vigyázz! Kész! Posztolj! - Hobbi

Vigyázz! Kész! Posztolj! - Hobbi

A mai VKP-hoz ismét csatlakozom, ugyanis az aktuális témánk a Hobbi. Hobbija pedig (talán) mindenkinek van, még nekem is!

2015-vkp2.jpg

Nézzük csak, mik azok:

1. Programozás
Hobbinak indult, munka lett belőle. Mai napig tudom hobbiként értelmezni, bár persze néha megakad az ihlet, ha az embernek nem a saját ötleteit kell megvalósítania. De azért nagyon örülök, hogy olyat csinálhatok, amit egyébként szeretek. Bolti eladóként nagyon utálnám a munkám.

2. Éneklés, zene
A zene és az éneklés csupa-csupa kihívás. Olyan, mint a meditáció, koncentrálsz, lélegzel, miliméter pontosan uralod a tested, és közben alkotsz. Csodálatos érzés! Aki teheti, mindenképp énekeljen!

3. Blog
Néha rám jön a közlésvágy, és írok ide valamit. De szerintem ezt észrevettétek már. :D

4. Kézműveskedés, kreatívkodás
A Megvalósító Lánybúcsú volt a világ legjobb lánybúcsúja, mert a barátnőim tudják, hogy imádok alkotni. Varrni, ragasztgatni, festegetni, ékszereket szerelgetni, stb-stb. Lásd: az esküvőm, vagy a nyereményjáték - ezeket én szereltem össze.

img_5031.JPG

5. Olvasás
Könyvgyűjtő vagyok, ahogy meséltem. Scifi, fantasy, humor, selfhelp vagy bármi, ami az első néhány oldalon felkelti az érdeklődésemet. Esti közös olvasás párommal, unalmas BKV-zás izgalmassá tétele, mesés élmények a fejemben. Imádom.

6. Fényképezés
Egyelőre egy nagyon amatőr lakossági fényképezőgépünk van, de ha látok valami szépséges dolgot, szeretem a legjobb tudásom szerint megörökíteni. Szerencsére van ezen a kütyün (Canon SX 120 IS) is egy viszonylag rugalmas manual mód. De ha minden jól megy, hamarosan új fotómasinánk lesz, még rugalmasabb beállításokkal, még szebb eredményekkel.

7. Kirándulás, túrázás
Imádom a világunkat, mert a világunk gyönyörű. Imádom a városainkat és imádom a természet alkotta csodákat is. Szeretnék minél több helyre eljutni, bejárni az országot is, meg ha lehetőségem akad rá, 1-2 egyéb részét is a bolygónknak.

8. És még...
Rengeteg mással is foglalkoznék, igen nagy hátránya van annak, ha az ember ilyen széles érdeklődési körrel rendelkezik. Szeretnék csillagvizsgálni távcsővel, és asztrofotózni, szeretnék kertészkedni, különleges ételeket sütni-főzni, lovagolni, zongora, kórusének, zenekar... de a világ összes ideje nem elég arra, amit csinálni szeretnék...

Ti hogy vagytok ezzel? A többiek:

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

kreatív zene közösség túra VKP