2015. nov 04.

Ajánló: Ajándékok kockáknak

Ajánló: Ajándékok kockáknak

Természetesen nem csak számítógépes kockák léteznek (ha a kocka szót arra értjük, hogy valaki bele van bu... meg van őrülve valamiért), de talán ők a "legelterjedtebbek". Szóval a kockának általában van valami mániája, amivel átlagon felüli időt képes tölteni, esetleg gyűjt is valamit az adott témakörrel kapcsolatban. Nézzük csak, mit ajándékozhatunk a különféle kocka-fajtáknak?

2015-bazinga.png

1. A könyvmoly
Amennyiben az illetőről tudjuk, hogy regisztrált felhasználó a moly.hu internetes portálon, érdemes lehet megtekintenünk a kívánságlistáját, és arról választani számára egy-két kötetet. De ha nem találod a molyon, vagy a kívánságlistáját böngészve úgy érzed, fullasztó a bőség zavara, egy könyvutalvánnyal, egy kis teával, és egy aranyos (akár saját készítésű) könyvjelzővel is kedveskedhetsz neki. Esetleg egy vicces könyvtámasz?

Follow Megvalósító's board Könyvtámaszok on Pinterest.

2. A zenész
Nem egyszerű CD-t ajándékozni, ha te magad nem vagy zenész, vagy nem ismered a zenei ízlését. Ha zenész vagy, és ismered a zenei ízlését, választhatsz neki olyan albumot, amiről tudod, hogy szereti, de még nincs meg neki. Más esetben remek zenészes kiegészítők lelhetők fel akár az eBay-en. A sörnyitó-dobverő szerintem egyszerűen zseniális. :D

Follow Megvalósító's board Music Things on Pinterest.

3. A sorozat-, rajzfilm-, játékfüggő, programozó, mérnök
Amennyiben van ilyen barátod, a ThinkGeek webshop rengeteg ötletet adhat, sőt van, amit akár te is elkészíthetsz. (Pl. egy teáskannát a MadeByYouban).

Follow Megvalósító's board Geek on Pinterest.

És persze a jolly joker, a pólók (ha ismered az ajándékozottad méretét). Ezekhez hasonlókat nyomtattatni is tudsz a Pólómániánál vagy a Letmicronál, ahol saját magad által szerkesztett képeket is tölthetsz fel. Páromnak pl. már másfél hétnyi egyedi (főleg zenészes) pólót ajándékoztam. :) Én pedig kaptam már egy "I will not fix your computer" és egy "#906090" feliratú pólót. :D

Follow Megvalósító's board T-shirts on Pinterest.

 Képek: ThinkGeek, Pinterest és eBay

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

geek ajánló humor karácsony ajándék