2015. okt 24.

Ünnep: Blogszülinap és Nyereményjáték

Ünnep: Blogszülinap és Nyereményjáték

Boldog születésnapot Megvalósítás alatt blog! :)

Miért ez a név? Mert megvalósítunk. Megvalósítunk apróságokat, kisebb-nagyobb álmokat. A megvalósítás pedig folyamatos. Soha nem ér véget. Mindig akad újabb és újabb teendő, cél, megvalósítani-való. Ezért mindig van valami megvalósítás alatt, a személyiségfejlődés, az életünk, problémák megoldása, a munkám is csupa-csupa megvalósítás: minden nap új kívánságok programozása, működési hibák javítása. Meg például nemrég az egy éve tartó (őőő igen, szégyelljük magunkat) fürdőszoba projekt is lezárult. Most már ismét lehet az emeleten is zuhanyozni. :) Hát... sok mindennel vagyok még adós magamnak is... pl. most hétvégén remélhetőleg fölvesszük a stúdióvizsgámhoz az alapot, stb. Talán ha megvan a teljes felvétel, megmutatom! ;)

Néhány érdekesség a statisztikából:

Az elmúlt évben a blogomra legtöbbet hivatkozó weboldal a magyarblogok.hu. A legtöbb látogatást a Blog Karácsony bejegyzés kapta, a legtöbbet a karácsony címkére kattintottak. Kulcsszavak: "határidőnapló vezetése", "rövidáru webshop", "szabóbaba készítés", "túraútvonal tervezés", "adj bölcsességet idézet", "fleurcup micsoda?", "duolingo"... A Chrome-ot négyszer annyian használják, mint a Firefoxot. Majd a Safari következik, és az Internet Explorer. Ez utóbbi főleg 11-es verzióban fordul elő. A második legtöbb látogatás az USA-ból érkezett, a harmadik helyen Oroszország áll. Hihetetlen, de még Nigériából is kattintott rám valaki egyszer. :D

Mindenki megvalósító, aki erre a blogra téved. Nem tudom, kit micsoda vonz ide. Talán egy szabóbabát szeretne készíteni, érdeklődik az intimtölcsér iránt, diétázna, házasodna, zöldítene, kreatívkodna, fejlődne - vagy csak véletlenül mellékattint, netán trollkodna valahol. :D Akár most jársz itt először (és utoljára), akár visszatérő vendég vagy, szeretettel üdvözöllek, és köszönöm, hogy elolvastál.

Egy nyereményjátékra hívlak benneteket ismét. Az alábbi (ezen a linken is elérhető) űrlapot kell csak kitöltenetek, december elsejéig, és akkor majd sorsolok közületek egy szerencsés nyertest. :) A kérdőívben elkérem az e-mail címeteket, hogy ha valakit kisorsol a random gép, felvehessem vele a kapcsolatot. A sikeres sorsolás (ill. nyertes visszajelzése) után pedig minden beérkezett e-mailcímet törlök, nem tervezek senki elérhetőségével visszaélni.

Na de mit lehet nyerni?

Melyik tetszik a legjobban? A fekete-piros rózsás szett? A türkiz szett macskaszem medállal? Vagy a zenés kulcstartó? Ezek közül valamelyiket megnyerheted - amelyiket a kérdőívben megjelölöd -, és mellé még egy kis kedveskedő apróságot, legyen meglepetés. ;)

2015-valassz03.jpg

Játékra fel, és köszönöm a részvételt!

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

blog játék ünnep ajándék nyeremény