2015. sze 25.

Kész: "Sometimes the dream becomes reality"

Kész: "Sometimes the dream becomes reality"

Egyszer már említettem, hogy az álmok valóra válnak. Álmodoztunk arról a barátaimmal, hogy színpadra kéne egyszer állítani Arjen (akiért nem tudok nem rajongani) The Human Equation című duplalemezét, hiszem az egy két CD-s rockopera nagyon jó sztorival. Persze ehhez megfelelő (anyagi) háttérre is szükségünk lett volna, amire kisvárosi amatőr hobbiszínházként nem egyszerű szert tenni. Így hát csak álmodoztunk-álmodoztunk, mígnem egyszer csak megjelent az interneten, hogy megcsinálják Hollandiában, majd később az is kiderült, hogy az eredeti énekesek nagy részével.

Erre el kell menni - szögeztük le, és amint lehetett rá jegyeket venni, le is csaptunk rájuk. Ahogy itt a cikk alatt is írtam kommentben, a pénteki előadáson vettünk részt, a premieren, és végig libabőröztünk! Tökéletes zene, tökéletes ének. Ahhoz képest, hogy mennyi idő alatt véglegesítették a jeleneteket a főszereplőkkel, és mennyi színházi tapasztalatuk van, nagyon meg voltam velük elégedve. Nyilvánvalóan izgultak és aggódtak rendesen, erőltetett menetben próbáltak, nagy nyomás nehezedett rájuk, hiszen zeneértő rajongó közönséggel néztek szembe, akik minden apró rezdülését ismerik a dallamoknak.

Feltehetjük a kérdést, hogy miért is annyira izgulni, hiszen a közönség rajongani jött értük, imádni őket és a zenét, és ez így is történt: dalonként vastapsok, végén állva tapsolás és hatalmas örülés. Akkor már ők is érezték, és úgy láttam, nagyon megkönnyebbültek, amikor megtapasztalták, hogy nem hiába dolgoztak ezzel ennyit. Persze ismerem az érzést, a megfelelni akarást. :) Nekik is biztosan egy életre szóló élmény, ahogy nekünk is az volt együtt látni ennyi zsenialitást egy színpadon, ráadásul vettünk VIP csomagot, mely magába foglalt egy-egy pólót, plakátot, dedikált fotót, egy ingyenes italt, egy programfüzetet információkkal, találkozót a szereplőkkel és közös fotót velük (hamarosan megkapjuk).

Természetesen a környéken is körbenéztünk, az alábbi galériában megtekinthetitek ezt a furcsa holland világot, a teljesség igénye nélkül:

 

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

zene ajánló boldogság kész