2014. dec 29.

TAG: 10 dolog, ami hozzám tartozik

TAG: 10 dolog, ami hozzám tartozik

Ezt a TAG-et a Zandra's Cafe blogon találtam az imént, és úgy döntöttem, én is kitöltöm. A dolog lényege, hogy soroljunk fel 10 dolgot, amiről úgy gondoljuk, hozzánk tartozik, már-már a részünkké vált, ezek nélkül nem élet az élet.

2014-my10e.png

Lássuk csak:

  1. Kávé szintén. De csak reggel. A földi élet kávé alapú létforma. Anélkül nem indul el a nap. Hajnal marad az első korty kávéig - mindegy, mennyit mutat az óra.

  2. Sálak szintén. Mindig van nálam kendő-féle sál. Nyáron is, ha lehűlne a levegő, hogy vigyázzak a hangocskámra. :)

  3. Webshop. Nem szeretek vásárolni. Tülekedni a tömegben, sorban állni, keresgélni, nem találni. A webshopon ott a kereső, a nap bármelyik szakában leülök, bepötyögöm, megtalálom, kosárba teszem, megrendelem, és jön. Amit csak lehet, webshopon rendelek. Tisztítószereket, vitaminokat és kozmetikumokat, kütyüket, kreatív alapanyagokat, ajándékokat...  Na igen, a ruhákkal gondban vagyok... :D

  4. Zene. Zene, zene, zene! Hallgatni és művelni is. Tegnap pl. egy jóságos European Mantra koncerten voltunk, holnap pedig Gereben Zita jön. :)

  5. Kreatívkodás. Most épp az ékszerkészítés az új mániám. Erről a Stoklasa tehet, mert olyan jó árakon kínálja az alkatrészeket, hogy nem lehet annak ellenállni!

  6. Radiátor, vagy valamilyen hősugárzó eszköz. Szeretem a meleget. Főleg, amióta nem albiban lakunk, mert ott távfűtés volt. Mostanában mindig valamilyen hősugárzó mellett gubbasztok. Jobbról, balról, szemből, mindegy, csak adjon meleget.

  7. Könyvek. Sci-fi és önfejlesztés főleg, de sok minden egyéb is megtalálható a polcainkon. Most épp A Vörös Oroszlánt olvasom (újra), és imádom.

  8. Hennavörös haj. Ilyen vöröset akartam mindig, de festékkel nem sikerült elérnem. Bezzeg a henna, azzal azonnal álomvörös lett. :)

  9. Túra. Mert a természet gyönyörű, itthon is, a múltkor csak ámultunk a Holdvilág-ároknál, de a Sorrento is csodaszép, pedig az majdnemhogy a kert vége... :D

  10. Számítógépes kreatívkodás. Nagyon-nagyon ritkán játszom számítógépen. Vagyis gyakran játszom, de akkor olyan játékokkal, mint a Gimp vagy az Inkscape, esetleg Cubase vagy Vegas. Jó játékok, sok szép képet vagy hangot lehet velük létrehozni. :D

Nektek mi szerepelne ezen a listán?

Kép: zandras-cafe.hol.es

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

random TAG