2014. dec 18.

Random: Magyar Bloggerek házi

Random: Magyar Bloggerek házi

A Magyar Bloggerek csoport házi feladata alkalmából írok, miszerint:

2014-bloghazi.jpg

Kezdjük a csoporttal, mint nulladik. Azt hiszem, egy egész jó támogató csapatnak sikerült összeverődnie, zajlik az élet, lájkoljuk, olvassuk, követjük egymást, ahogy időnk engedi. Suz'n nem hagyja ellaposodni a hangulatot, és ez így van jól, mindenféle játékok és felhívások pörögnek, és jó a hangulat! :)

1. Elsőként Dorkáról írok, Pillepillangóról, akire a Moly.hu-n találtam rá. Bár most "szabadságon" van, áthelyeződtek a prioritások az életében - nagyon szerettem az irományait. Nyilván vannak dolgok, amikben nem, de a legtöbb dologban, azt hiszem, hasonlóan gondolkodunk. Izgalmas volt olvasni a mindennapjait, és szeretettel ajánlom a régebbi bejegyzéseit. Kedvencem személy szerint, nos hát... azt hiszem az Értő szövegolvasás című bejegyzés volt a legemlékezetesebb számomra, az egyszerre szőrszálhasogató és humoros gondolataival.

2. Másodiknak Anit szeretném megemlíteni, aki az éppen aktuális életeseményeit illetve gondolatait osztja meg velünk és fényképez... sok aranyos macskát is! ♥ Azt hiszem, vele is vannak közöz vonásaink, szeretek a blogjára járni, olyan kellemes és szeretetteljes az egész.

3. Harmadiknak egy kicsit más témát választottam. Egy példát: Zsizsik és Moly dombházépítő blogját (itt már említettem őket). Azért kezdték a blogot, hogy eloszlassák a kételyeket és tisztázzák a kérdéseket a dombházakkal kapcsolatban - ahogy alakult, amilyen vidám és kevésbé vidám perceket élnek meg közben, és végül hogyan válik otthonná a ház, ezekről tájékoztatnak. Egy kedvenc idézetem: "Az arany középút a materiális és a spirituális világ között az egyszerű mindennapok cselekedeteinek "hogyan"-jában rejlik." - Hogy mi köze ennek a házépítéshez? A blogon ezt is megtudhatjátok!

4. A Diéták & Álmok blogra nem rég találtam rá, és bár amióta elköltöztünk, nem sokat merészkedtem a konyhába (diós sütit és sushit csináltam), már tudom, honnan fogok új recepteket kipróbálni, mert nagyon tetszik, amit olvasok. Szóval, aki csökkenteni szeretné a szénhidrát mennyiséget, de nem szeretne minden finomságról lemondani, annak nagyon ajánlom ezt a gasztroblogot.

5. Egyelőre nincs további konkrét legkedvencebb blogom, viszont ebben a csoportban sok szimpatikus blogger gyűlt össze, és talán, ahogy egyre jobban megismerem őket, biztosan közülük is kerülnek majd a kedvenceim közé. :)

Kép: Magyar Bloggerek csoport

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

blog közösség ajánló játék kész magyarbloggerek