2014. nov 14.

Ünnep: Apropók apropója - Kérdőív és nyereményjáték

Ünnep: Apropók apropója - Kérdőív és nyereményjáték

Több okból is!

2014-jatek.png

Egyrészt régi vágyamat teljesítettem azzal, hogy készítettem néhány karkötőt (vééégre), és szeretnék közülük egyet elajándékozni valakinek. Az ajándékozásra váró karkötő fantázianeve, miután elkészült, Frozen lett. :D Reméljük ez meghozza a kedvét az időjárásnak, hogy a karácsonyi időszakban fagypont alá essen a hőmérséklet, és legyen egy kis havazás az ünneplő családok legnagyobb örömére! :)

2014-frozen.png

Szóval mindjárt itt az adventi időszak, és nagyon szeretném ezt valakinek elajándékozni, így arra gondoltam, indítok (én is) egy nyereményjátékot. Ehhez pedig segítségül hívtam a Google form készítő szolgáltatását, és fel is tettem néhány kérdést, amelyekre szeretném, ha válaszok érkeznének.

Tehát akik kitöltik ezt a kérdőívet (lentebb is megtalálható), automatikusan részt vesznek a játékban. Valaki pedig közülük megnyerheti a Frozen karkötőt. Sorsolni december 14-én, egy hónap múlva tervezek, hogy még (akár) Karácsony előtt odaérhessen a nyerteshez a kis csomagom. :)

A kérdőívben elkérem az e-mail címedet, hogy ha Téged sorsol ki a random gép, felvehessem Veled a kapcsolatot. A sikeres sorsolás (ill. nyertes visszajelzése) után pedig minden beérkezett e-mailcímet törlök, nem tervezek senki elérhetőségével visszaélni. :)

Játékra fel, és köszönöm a részvételt!

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

blog kreatív játék ünnep karácsony ajándék nyeremény