2014. nov 12.

Cél: Berendezkedés (2)

Cél: Berendezkedés (2)

Szóval Ikea: vásároltunk két "kockát", bár a szoba nem fehér, de csak azért is fehéret vettünk. Miért? Mert ezek nagyon jók lesznek majd a leendő (álom) dolgozó szobámban, ahol a fehér fog dominálni mindenképp. Hamarosan írok erről is.

2014-kockabutor.JPG

Mire érdemes odafigyelni az Ikeában? Az Ikeában sok hasznos dolog van, de sok használhatatlan is. Gondold végig, hogyan fogod használni, mielőtt megveszed! Miért? Az albiba, még két éve, vettünk 1-2 dolgot az Ikeában, amit többé látni sem akarok. Tanulj a példámból! Gondod végig, képzeld el, ahogy az adott cuccot használod nap mint nap. Milyen lesz egy hét múlva, egy hónap múlva? Biztos beválik?  - De van sok hasznos elem is, pl. a kocka, vagy ez a bútordarab, mely jó szolgálatot tett az albiban a konyhában.

Ne ess abba a hitbe, hogy minden mindennel kompatibilis! Sajnos nem így van. A három osztásos led sor nem kompatibilis a négy osztásossal, de sajna csak a négy osztásoshoz adnak ilyen görbíthető toldó elemet, hogy lehessen kanyarintani a ledsoron.

Figyelj oda a pénztárnál, ha van parkolójegyed és 10.000 Ft felett vásárolsz! Nem csak az, hogy ne felejtsd el, de ha nem működik az aktuális pénztáros parkolójegy-leolvasója, és átadja a mellette lévő pénztároshoz leolvasni, az nem fog működni, amikor le akarod olvastatni a fizető-automatánál saját parkolásod a vásárlásoddal. Buktunk 400 Forintot. Persze ez nem nagy összeg, de azért gondoltam, szólok, hogy Te ne járj így. :)

Szóval a négy osztásos led sor elfoglalta méltó helyét a beépített szekrényben. Még a vezetékeket el kell rendezni. :)

2014-ledsor.JPG

Párom pedig ügyesen felszerelt egy olvasólámpát az ágy fölé, melyet egy kétlámpás csillárból szerkesztett át. Nem a legszebb módszer, de viszonylag hatékony, hogy ne egymás arcába világítson a fény, ha egyikünk olvasni akar, másikunk aludni.

2014-lampa.JPG

Folyt. köv.

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

kreatív ajánló bolt lakás folyamat praktikus bútor kész