2014. ápr 25.

Cél: Lassíts és tervezz

Cél: Lassíts és tervezz

2014-ora.pngMivel az utóbbi időkben rengeteg mindent ajánlottam, és azóta sajnos ritkábban akad alkalmam újdonságokkal foglalkozni (vagy régiségeket újra felfedezni), előfordulhat, hogy az ajánló "rovat" ritkábban fog jelentkezni - de a pénteki nap megmarad, csak nem feltétlenül minden pénteken... De azért igyekszem! ;)

Sok minden vár megvalósításra, míg meglehetősen kevés az időm - hidegzuhanyként ért ismét a felismerés, hogy bár bizakodó vagyok, képtelenség ennyi mindent egyedül megcsinálni, mint amennyit szeretnék. Kénytelen leszek bizonyos dolgokra másokat felkérni és fizetni érte. Tudom, hogy sok minden csak tudati állapot kérdése, de talán még nem vagyok mindenre készen - még könnyen besokallok... Az időt még nem tudom megállítani, de még lassítani sem.

Végül is ebben a kis lemondó üzenetben is benne van, hogy ajánlom mindenkinek, aki hajlamos erre: ne vállald túl magad! Még gondolatban sem. Bele lehet bolondulni. Koncentrálj 1-2 dologra maximálisan! Sajnos a széles érdeklődéssel vagy a burjánzó kreativitással együtt jár, hogy meg kell tanulni lemondani, ha már egyszer valahogy a hétvége nem akar hosszabb lenni 2 napnál, és egy nap is ragaszkodik hozzá, hogy 24 órás legyen, a munkahelyre meg egyelőre még be kell járnunk, hogy életben maradhassunk...

De! Ahogy közeledik a 4 napos hétvége, egyre lelkesebb vagyok! Ez alatt természetesen nem sok pihenésben lesz részünk. A cashflowt már megterveztük, és kreatív hatásfok növelésként további felülvizsgálatot is fogunk tartani (meg amúgy takarítani, stb.), mivel megy el egy napon, illetve egy teljes héten az időnk, és újraosztjuk a hetet; továbbá megtervezzük az esküvőnket, és elkezdünk szervezkedni: minden lehetséges helyszínt, ötletet és vendéget stb. listázunk - megírjuk az árajánlat kérőket, és (napok-hetek múlva) ha megérkeztek a válaszok, döntünk.

under-construction-felk-16.pngApropó, ismer valaki lézergravírost (lehetőleg Budapesten vagy közelében), aki nagyon finom mintát (akár számítógépes vezérléssel svg alapján) belekarcol egy gyűrűbe kívülről? (Sajna legtöbb helyen csak belülről és csak betűket vállalnak...)

 "Time is the enemy of a young man's dreams..."

Kép: pixabay

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

blog zene ajánló cél