2014. ápr 18.

Ajánló: Rövidáru webshop

Ajánló: Rövidáru webshop

2014-stok.jpgCérnát kerestem, és rábukkantam egy webáruházra: stoklasa.hu

Aranyosan több nyervre lefordított cseh kreatív és rövidáru bolt, melyben remek termékek rendelhetők elérhető áron, nemzetközi szállításhoz képest alacsony szállítási költséggel.

Nagy- és kisker egyszerre, mennyiségi kedvezménnyel és egyéb akciókkal, ingyenes kiszállítás Magyarországra kb. 100.000 Forint fölött van csak, de természetesen magánszemélyként is lehet regisztrálni. Ilyenkor a kiskereskedelmi árakat látjuk. A cérnákon, cipzárakon, csipkéken keresztül bolti kellékeken át, ékszerektől a dekorációkon és kellékeiken át, női táskától a nyakkendőig mindenféle segédeszköz és divatkiegészítő kapható. Pl. tettem a kosárba bársonyos ruhatisztító kefét, amit már rég nem láttam sehol, felszívódó filctollat, az 5000 yardos cérnát, szatén ferdepántot, hajcsattokat, mágneses tűtartót, rejtet cipzárt...

A széles és izgalmas választéknak köszönhetően nagyon nagy szükségem volt az önuralmamra, hogy ne lépjem át a tervezett vásárlási keretemet (imádok online vásárolni - gondolom, feltűnt :D), de jól meg lehet kedvencelni a termékeket. Kedvenceltem is bőven (nem csak) olyan termékeket, melyek ihletet adnak, pl. díszkapcsot, csipkét, sujtászsinórt, kézitáska kapcsot, fülbevalót, szemüvegtokot, gyurmát, tűt, zoknit, cicás medált, kosárkát, nagyítót stb-stb. Majd miután tisztáztam, mi kell tényleg, megrendeltem: lehet online is fizetni; kaptam kapcsolattartót Skype eléréssel, csomagkövetést, és tulajdonképpen 3 nap alatt meg is érkezett. Szóval elégedett vagyok velük! :)

Kép: stoklasa.hu

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

kreatív ajánló bolt webshop