2014. ápr 06.

Kész: 3 diétás hónap után

Kész: 3 diétás hónap után

Letelt a 3 hónap. Vége a diétának. Legalábbis a 100%-osnak.diéta

Eredményeink: Párom leadott kb. 12 kilót, én kb. hetet. Valamiből kifogytunk, valamibe belefogytunk, ez egyszerre öröm és bosszúság, de inkább az előbbi. :) Túrázni is könnyebb úgy, ha a könnyebb önmagunkat cipeljük. A diéta alatt a gyomrom lényegesen jobb volt, nőtt az étkezés nélküli intervallum tűréshatárom, jóval ritkábban égett a gyomrom, ritkábban fájt a fejem. Az akne sajnos nem múlt el.

Megállapodtunk, hogy hasonló módon folytatjuk, mint ahogy december előtt tettük. Igyekszünk minél ritkábban cukros, zsíros, fehérlisztes dolgokat fogyasztani, marad a xilit, marad a rozskenyér, és étkezéseink nagy része diétás marad. Vendégségben vagy vendéget várva eszünk és iszunk rendesen, bár ha van választék, igyekszünk a diétásabb felé hajlani. Néha megengedünk magunknak egy kis lazítást, de cél a 80%-ot (és a jelenlegi testsúlyunkat) tartani.

Ezen kívül pont március elején jelent meg a Nutrilite új márkája, a Body Key, mely igencsak felkeltette az érdeklődésünket. Teljes étkezésnek számító (árban és tartalomban is) szeletei, levesei és shake-jei három kategóriában kaphatók: csökkentett szénhidrát tartalmú a szénhidrátra érzékenyeknek, csökkentett zsírtartalmú  a zsírra érzékenyeknek és kiegyensúlyozott . Ezen kívül megjelent egy mate és citromfű tartalmú tea is, és két teljesen természetes zsírcsökkentő illetve szénhidrátcsökkentő tabletta. A további testsúlykontrollhoz ajánlott Nutrilite termékek (pl CLA 500 illetve vegetáriánus fehérje por) eddig is elérhetők voltak.

Szóval, mint említettem, ezek a Body Key termékek birizgálják érdeklődésünket, úgyhogy hamarosan ki is fogjuk őket próbálni, ahogy a büdzsé engedi. ;) Majd mesélek, biztos jók, Nutrilite-ban még nem csalódtam!

10956.jpg

Kép: pixabay & Amway

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

egészség diéta webshop kész cél