2014. már 29.

Cél: Ruhaságok

Cél: Ruhaságok

Valami bizony készülőben...

2014-szabasminta.JPG

Épp egy tanulmány-fűző egészen pontosan. Van 1 évem + kb. 3 hónapom megtanulni fűzőt és szoknyát varrni. Íme az előkészületek. Ebből itt ilyen szabásminta szerűség lesz.

2014-szabasminta2.JPG

Illetve megragadnám az alkalmat, hogy bemutassam a "márkát" - ha már lúd, legyen kövér, nem? :)

A Lione Fasün - megvan már egy ideje (valahogy pont 1 évvel régebb óta, mint ez a blog), de még nem sok időm volt rá, de legalább több ismerősömet is megmosolyogtatta, miután leesett nekik, mit takar a név. :) Hiszen ez egy hobbi, és amúgy sem kell magunkat mindig olyan vészesen komolyan venni... :D

Lione Fasün "márkanév alatt" készült a sapim, a szabóbaba, meg egy szoknya, amely az operettben (Tóth Aladár Zeneiskola, János vitéz nap, Francia Királylány) debütált, bár nem látszik messziről, elég kezdetleges.

2014-szoknya-sun.JPG

De a Fasün nem csak a ruházatokról szól, az alábbi 800 forintos kínai esernyő is fasünösítve lett. Tehát definíció szerint: fasünnek számít minden, amit legalább egy picit, a saját ízlésvilágomhoz alakítok. :)

2014-esernyo-sun-kkk.JPG

És persze sokminden tervben van, és ahogy az időm engedi, megvalósulnak... :)

Az alábbi oldalon böngészve pedig megtudhatjuk, mi köze a macskának a sünhöz, és képet is tekinthetünk meg az operettes fellépésről, és még más érdekességet láthatunk... Kellemes böngészést! :)

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

kreatív kész cél varrás fasün régebben