2013. dec 31.

Cél: Új évben...

Cél: Új évben...

Nem nevezném újévi fogadalomnak, inkább csak gondolkodtam az utóbbi napokban: leginkább azon, miben kell még fejlődnöm. Nem fogom mindet 2014-ben megvalósítani, nem várom el magamtól, nem leszek mérges vagy szomorú, ha nem sikerül, ám ha mégis sikerül, akkor örülök neki, és büszke leszek magamra. Szóval cél megtorlás nélkül, minden célnak jutalomra van szüksége, megtorlásra nem!

Tehát mi az, ami javítandó az elkövetkezendő rövidebb-hosszabb időkben?

Mozgás:
Hétvégén táncszőnyegeztünk barátokkal, és jólesett. Mindig elfelejtem, milyen jólesik, meg izgalmas, meg kihívás. Erre emlékeznem kell, és legalább heti egyszer 35+ percet ugrálni rajta.

Mosoly:
Ha van okom rá, ha nincs, Brecht teknikával (gesztusból érzelem), mosolyt varázsolni az arcomra és kihúzni magam. Jókedvet és magabiztosságot ad. Ja és ne húzzam fel néha mosolynál az orrom, mert ha az laza marad, akkor a mosolyom is szebb. :D

Kommunikáció:
Továbbfejleszteni a kommunikációs képességeimet, megtanulni szép napot kívánni, ünnepekkor boldog ünnepeket kívánni az eladónak, a postai munkásnak is, stb. Megtanulni érdeklődni, nem félni kérdezni (a megjegyzés megy, de ahhoz, hogy legyen mit megjegyezni, meg is kell azt érdeklődni).

Varrás:
Ha megérkezik az új varrógépem, heti 1 gyakorlás random anyagon random öltéssel, megtanulni, melyik eszköz mire jó, milyen cérnafeszesség kell, stb-stb.

Diéta:
Jut eszembe, egészen pontosan hatodikától (remélhetőleg addigra elfogy minden süti meg egyéb, amit kaptunk és ehető és nem diétás) diéta kísérlet 3 hónapon keresztül. (Már a 80%-os kistestvére is egészen hatékony volt a fejfájást, a bőrömet, illetve a testfelépítésünket tekintve.)

Csak ennyi, így első körben. :)
Vidám estét és boldog, sikeres új évet mindenkinek!

lufik

Kép: partykellekek.hu

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ünnep cél