2013. dec 13.

Ajánló: Kedvenc tisztítószereim

Ajánló: Kedvenc tisztítószereim

Jön a karácsony, nagytakarítás, ennek apropóján, illetve itt, Dorkánál feltett kérdések egyikére is válaszolva írom az alábbi ajánlómat. Egyre terjednek az interneten a házi praktikák és környezetkímélő tisztítószerek. Ennek örülök, én is ajánlanék egy olyan csomagot, amit még egyetlen blogon - ahol jártam, - sem láttam megemlítve.

Az emberek nagy részének gyakran tévképzetei lehetnek az alábbi termékekkel kapcsolatban: első sorban az, hogy drága. Ennek a tévképzetnek az alapja egészen 20 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor valóban drágának számítottak ezek a cuccok, tehát valamilyen szinten jogos. Viszont tekintve, hogy az elmúlt 20 év alatt kb. 500-700 forintot drágultak - míg a 20 forintos gombóc fagyi immár 200 forint -, elmondhatjuk, hogy mára már nem is olyan drága: mivel koncentrátumokról beszélünk, amelyeket 1:3, 1:5 vagy akár 1:9 arányban (sőt fél kupak per vödör) is lehet vízben oldani, adott terméktől függően. Talán néhányan már sejtik, hogy az Amway Home termékekről van szó.

amwayA termékek használatának filozófiája egyébként nagyon egyszerű: adott tisztítószer - ami egyébként 100%-ban biológiailag lebomló (amely termékeken Bioquest Formula logo fel van tüntetve), - csak az alap tisztításhoz szükséges anyagokat tartalmazza magában, mert a szennyeződések nagy százalékához általában az is elég. Makacsabb szennyeződésekhez ajánlják az adag növelését, és/vagy a speciális koncentrátumokat, elvégre amúgy fölöslegesen engednénk le a lefolyón olyan anyagokat, amelyekre nem is lenne szükség. Ez is a spórolás része.

De nézzünk akkor a számokat (kiskereskedelmi áron) - mert a számok tények, a tények számok (nagykereskedelmi ár törzsvásárló pluszként (ABO) regisztrált tagoknak jár) - a teljesség igénye nélkül:

A blog elköltözött, a folytatásért kattints IDE!

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ajánló zöld spórolás webshop takarítás