2013. nov 19.

Cél: FlyLady 2.0

Cél: FlyLady 2.0

flyladyMost épp albérletben élünk. Hosszútávú cél viszont, hogy ezen változtassunk, méghozzá elég nagyot. Épp ezért dolgozunk, de főleg Párom fogott bele a folyamatos plusz munkába. Így pedig, hogy Ő most elfoglaltabb, a feladatokat újra kell osztanunk.

Van ugyanis ez a FlyLady program (amit Barátnőm mutatott még nekem), amit Via honosított meg idehaza a blogján, amiből merítve felosztottuk egymás között a lakás körüli teendőket úgy nagyjából igazságosan, és (nagyjából) tesszük is a dolgainkat, picit persze a saját képünkre alakítva.

Szóval a cél most az, hogy a plusz munka (ami az álmaink megvalósításához kell) miatt több fly-feladatot vállaljak el, mert bizony a lakásnak épnek-szépnek kell lennie. Ezeket a feladatokat pedig megegyezés szerűen le kell szögezni, mert a pontos egyeztetés megelőzi az esetlegesen felmerülő problémákat, mint például, hogy ki és miért nem csinálta meg a feladatát.

Egy ilyen fly-specifikáció/munkautasítás kerül kidolgozásra és betartásra a hétvégétől. Meg egy picit szét is vagyok csúszva, ideje összeszednem magam.

Kép: urban-eve.hu

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

lakás rendszer takarítás cél