2013. nov 07.

Cél: Határidőnapló-vezetés

Cél: Határidőnapló-vezetés

Irodaszerboltban jártunk a hétvégén. Párom már nagyon áhítozott egy mappára, ami hasonló, mint az enyém (zseb, tolltartó, A/4-es jegyzettömb), csak cipzárral, így eleget téve óhajának, körülnéztünk és vásároltunk egyet. Azon kívül pedig egy asztali naptárat is vettünk, amelyen a hétvége nincs egy oszlopba csúsztatva, így az azokon a napokon esedékes teendőinket is gond nélkül tudjuk ütemezni.

Illetve kaptam egy saját határidőnaplót, szép halványabb lila, ornamentikus mintával (akik ismernek, tudják, hogy imádom az ornamentikus motívumokat ♥), egyszerű, de mégis nőies. Ideje újra megpróbálkoznom a naptár használatával, mert bár nem vagyok feledékeny, talán még hatékonyabb lehetek vele.

naptár
Van benne egy egyoldalas év összesítő 4x3 hónap, majd oldalanként havi összesítő, aztán a kétoldalas vertikális heti naptár, amit majd szinkronizálok a közös asztali naptárral. Továbbá 21 jegyzetlap ABC-vel a szélén, így telefonkönyvnek is alkalmas, végül egy Budapest térkép (rajta Keleti-Kelendföld négyes metró (te drága)), és még egy Magyarország térkép (sarokban a kiadó adataival).

Ornamentika

Egyébként gyönyörű kincseket lehet felfedezni. A múltkor pl. noteszekbe szerettem bele, melyeknek a burkolata gyakorlatilag a régi kiadású könyveket idézi, szavam elállt, olyan szép volt. Ha írót, költőt igazán szeretsz, talán jó ajándék lehet neki. De persze én is meghatódnék tőle... :)

Paperblanks

Azt hiszem, ha ügyesen vezetek határidőnaplót, talán 2015-re megérdemlek egy ilyen Paperblanks-félét is. :)

Képek: saját, kalendart.hu, paperblanks.com

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

naptár bolt praktikus cél