2013. okt 31.

Ajánló: Szalámibolt

Ajánló: Szalámibolt

legjobb happontA Rukkolának köszönhetően ismertem meg a Szalámiboltot, és én ennek nagyon örülök! ♥ Amikor először jártam ott rukkolás könyvet leadni, széles mosollyal olyan kedvesen fogadtak, hogy meg is állapítottam hangosan, ide még biztosan visszatérek. :)

Azóta többször is jártunk ott, vettünk mindenfélét, amit épp akkor megkívántunk: mangalicakolbászt, pestót, gyümölcsös és gyümölcs nélküli sört és csokoládét is. Már úgy fogadnak minket, mint ismerősöket: "Könyvet vagy sört?" - és ha külön megyünk, már aggódnak, nincs-e valami baj. :D

"Elkötelezettek vagyunk a minőséghez, amely egyszerre jelenti a termékek és a kiszolgálás magas színvonalát. Hisszük és tudjuk, hogy számunkra nincs fontosabb, mint az elégedett vásárló, aki visszajár hozzánk és jó hírünket viszi tovább." - írják a honlapon, és azt kell mondjam, ennek az elkötelezettségnek abszolút eleget is tesznek.

Aki esetleg nem budapesti, vagy nincs ideje a belvárosban bóklászni, az a termékek nagy részét meg tudja rendelni erről a honlapról, mely gyakorlatilag szintén a Szalámibolthoz tartozik. Jó csemegézést, finom falatokat mindenkinek! :)

szalámibolt

Képek: magyarfinomsagok.hu

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ajánló bolt étkezés szalámibolt