2014. dec 31.

Cél: 2015-ben...

Cél: 2015-ben...

A tavalyihoz hasonlóan ismét állítanék magamnak, magunknak 1-1 célt az új évre. Ugyanúgy nem kötelező, csak ajánlott megvalósítani őket, és ugyanúgy nem büntetem magam miattuk lelkileg. Büntetnek azok engem maguktól úgy is, ha csak szimplán nem valósulnak meg... Hiszen mindnek lehet többféle következménye, és nem biztos, hogy tetszeni fog a végkifejlet, ha nem teszem meg a megfelelő lépéseket. :)

Mozgás:
Be kell vinnem az életembe a mozgást, hogy ne csak havi 1 túránk legyen. Arra gondoltam, hogy gerinctornázom, és megcsinálom az egy havi pilates kezdőknek programot, melyeket a FlyLady csoportban linkeltek a lányok. ♥ Muszáj! Az ülőmunka miatt.

Mosoly és kommunikáció:
Ez nem újdonság. Fejlődöm természetesen, de még szerintem van hova. Úgyhogy csak így tovább! :)

Diéta:
A diétát újraindítjuk, nem teljes mértékben de azért szigorúbban, mint eddig, mert ugye egyrészt a karácsonyi zabálás nem tesz jót a kilóknak, illetve ezen okokból kifolyólag a gyomrunk is gyakrabban ég.

2015-nemifat.jpg

Esküvő:
Felpörgetjük az esküvőszervezést, hiszen januártól lehet az anyakönyvvezetőnél időpontot foglalni, és rengeteg minden van még hátra. Persze van még időnk, de nem szabad abból sem kicsúszni. "Ó, hol van az még...!" - ugye? Kettőt pislog az ember, és a következő sóhaj: "Ó, mikor volt már az...!" Erről hamarosan írok.

Naptárhasználat:
Rendeltünk magunknak 1-1 gyűrűs kalendáriumot, Páromnak egy A5-öset (L), nekem egy Personalt (M). Amint megjönnek, használatba vesszük, és megtanuljuk hatékonyabban szervezni az életünket, menedzselni az időnket. Többek között időt kell szakítanom az énekgyakorlásra is.

Nektek milyen céljaitok vannak a 2015-ös évre?

Vidám estét és boldog új évet kívánok mindenkinek! Mi este indulunk az ehavi, kivételesen éjszakai túránkra! :)

Kép:  cartoonfatness.wikia.com

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ünnep cél Nemi