2014. okt 24.

Ünnep: Blogszülinap

Ünnep: Blogszülinap

Boldog születésnapot, Megvalósítás blog!

Mivel ünnepeljük? Nem mintha pont emiatt, de azért ha már úgy kb. egybe esik, végül is erre is ráfoghatjuk. Pl. egy tegnapi Gereben Zita koncerttel, egy holnapi The Theater Equation jegyvásárlással (remélhetőleg sikerül, a rajongók száma és az előadások mennyiségének aránya igencsak nehezítő tényező), végül egy holnaputáni Solaris koncerttel (itt már nincs gond a jegyvásárlással, idén a nagyobb teremben rendezik, mert tavaly 2 koncert is kellett a kisebb teremben, úgy elkapkodták a jegyeket).

Összességében pedig egy mai költözéssel, illetve annak befejezésével. Miután már megtudtuk, milyen együtt élni és együttműködni Párunkkal egy albérletben (királyi többes rulz), hozzunk áldozatot és éljünk együtt Párunk szüleivel, hogy végül együtt élhessünk párunkkal egy saját kégliben... az álomkégliben, az álomtelken. Reméljük Tervezzük, hogy összejön! Ez aztán tényleg egy hosszú megvalósítási folyamat lesz...

2014-birthday.png

Egy kis visszatekintés:

Az egész egy "kitűzés"-sel indult, hogy célok megvalósításáról írjak, mert dolgokat megvalósítani jó, de akkor sincs igazából tragédia, ha nem akkor és nem úgy valósul meg, ahogy szerettük volna, de mindenből képesek vagyunk kihozni a legjobbat... Valami ilyesmi.

Aztán még aznap megírtam egy bejegyzést a házi szabóbaba készítésről, mely azóta is az egyik legkeresettebb cikk, a google kereséssel az oldalamra látogatók igen magas százaléka a "szabóbaba" vagy "próbababa" keresőszóval téved ide. És miért egy szabóbaba? Mert az apró célok megvalósításai adják az erőt a nagy célok megvalósításához. (pontosabban szó szerint.) Igyekszem minden megvalósított apróságnak, jó ötletnek örülni.

Aztán a kedvenc tejem ajánlásával elindult egy amolyan ajánló "rovat", ahol - hangsúlyozom, - csak és kizárólag olyan dolgokat ajánlok, amelyek nekem/nekünk beváltak, kipróbált dolgok, és nem okoztak sosem csalódást. ;) Tényleg szeretettel ajánlom - mind a tárgyi, a praktikussági és a lelki megoldásokat!

Aztán beindult egy motivációs idézgetés, mely sajnos mostanában elakadt, ennek egyszerű oka, hogy az utóbbi hetekben nem akadt (annyi) időm olvasni, hogy a remek könyvekből aktuális pozitív idézeteket emelhessek ki. De hamarosan helyre áll a rend.

Karácsony környékén a szaloncukros ön-kihívásom kapcsán érkeztek látogatók szép számban (100+), aztán újévkor természetesen megcsappant a számuk. De talán idén is a segítségére lehetnek a (tavalyi) karácsonyi bejegyzéseim (is) az érdeklődőknek - és hogy idén mi vár ránk, még magam sem tudom. Új élethelyzet biztos: megvalósítani a többgenerációs együttélést. :D

Egyszer kikerültem valamelyik hírportál főoldalára (egy vidéki oldal blogszemléjére), és kaptam másfél troll jellegű hozzászólást is. :) Nagyot néztem, hogy lehet, hogy a napi átlag 3 és 30 között ingadozó látogatók száma egyszer csak 400 fölé emelkedett - azt hittem, végtelen ciklusba szaladt a számláló, vagy valami hasonló - de nem, tényleg főoldalon voltam, egy fehér alapon bordó elválasztókat használó hírportálon. Kis emberek nagy öröme... mi? :D De az sem elhanyagolható, amire Ani hívta fel a figyelmem, hogy amióta megújult a blog.hu főoldala, mindketten rendszeresen kikerültünk a life&style rovatba. :)

Mindemellett elkezdtünk esküvőt is szervezni, mellyel kapcsolatban szintén tervezem leírni és megosztani a tapasztalataimat, hogy segítségére lehessek azoknak, akiket ez érdekel és érint.

A szülinap alkalmából készítettem egy oldaldobozt, jelenleg statikus, de hamarosan meg fogom oldani, hogy random ajánljon az elmúlt egy év bejegyzéseiből tematikusan - illetve egy pici csinosításon is át fog esni. Illetve megoldottam azt is, hogy értesítést kapjak, ha Facebookos hozzászólás érkezik. Így akinek nincs blog.hu-s regisztrációja, de van Facebook profilja, is írhat bátran. :)

Sajnos most mással nem tudtam készülni, így is sok elmaradásom van (a bloggal kapcsolatban is (pl. logo- meg holdnaptár javítás)), de remélem a költözés után beáll egy rend az életünkbe, és fellendülünk! Ám a blog.hu üzemeltetői megleptek minket némi aprósággal, a jobb felső sarokban, regisztrált (indapass) felhasználóként fel lehet iratkozni a blog bejegyzéseire a "Követés" gombbal!

Úgyhogy a végtelenbe és tovább! Mindenkinek sikeres célkitűzést és eredményes megvalósítást kívánok a blog szülinapja alkalmából! :)

Kép: pixabay

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

blog ünnep cél