2014. okt 20.

Ajánló: Ha irtása van szükség...

Ajánló: Ha irtása van szükség...

Nem gondoltam volna, hogy ilyen élményben is lesz részem: amikor több mint 25 évet leélsz úgy, hogy azt sem tudod, eszik-e vagy isszák, és akkor... Csak azt hiszed: "szegény buta bogár, betévedt, kapjuk el, és tegyük ki". Majd pár nap múlva ismét. Majd kis nyugi, és aztán újra. Fürgén elszalad és megbújik a fugarésben. És akkor gyanút fogsz. Rákeresel az interneten, és rádöbbensz, hogy a gyanú beigazolódik.

Hogy kerülhetnek ezek ide? A távfűtést biza nagyon szeretik, a meleg és a víz a lételemük, kaja nélkül hetekig elélnek, a csövek mentén simán vándorolhatnak házról házra, vagy átjöhet a szomszéd lakásból is, de a közértből egy bevásárlás alkalmával is hozhatsz magaddal petét, mert észre sem veszed, hogy rajta van mondjuk a lisztes tasakon, vagy akár a cipőd talpán... bárhogy bekerülhet hozzád, bemászik az ablakon is, ha szellőztetsz éjszaka. És ez bárkivel megeshet. Veled is, nagyobb eséllyel, ha távfűtéses társasházban, alacsonyabb emeleten élsz.

Először kíméletesebb módszerekhez folyamodsz, de az nem segít, próbálsz ölni, de esélytelen. Akkor kell a megfelelő szakember. Garanciával. (A garancia nálam egy fontos szó, érzelmileg befolyásol.)

Bővebb információ ezen a honlapon pl.: ők segíthetnek (amikor rendeltem, épp akciós volt az online rendelés), majd amikor sajnos azt tapasztaltam 3 hét nyugi után, hogy nem teljesen szűnt meg a probléma, ők maguk ajánlották fel a garanciális kezelést. Udvarias fiatalember érkezik, dolgozik (kb. 10 perc), és megy is tovább. Azóta pedig végre tényleg béke van.

Szándékosan nincs kép, helyette viszont (:D):

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ajánló