2014. júl 11.

Ajánló: Mihalovits Manufaktúra

Ajánló: Mihalovits Manufaktúra

Ha egyedi, igazán különleges gyűrűt szeretnél: Mihalovits Manufaktúra!

Szeretjük a magyar mesteremberek munkáit, Párom pl. elhivatott abban, hogy hangszereit és ami azokhoz kell, majd magyar mesterekkel készíttesse, de a piacra sem véletlenül járunk, minőségi tejet, joghurtot, sajtot, zöldséget kapni ott elérhető áron, ahogy a sokszor emlegetett Szalámiboltban is rengeteg magyar finomság lelhető fel.

És volt egy elképzelésünk: egyszerű gyűrű, öt vonal, Páromnak egy basszuskulcs, nekem egy violinkulcs. És ezzel az elképzeléssel nekiindultam a webnek. Nehéz, ha az embernek "divattervező ambíciói" vannak, és hozzá pontos elképzelései. De idővel végre találtam egy olyan weblapot, ahol szinte álomba illő aprólékossággal megalkotott, csodálatos, egyedi gyűrűk sorakoznak igényes fotókon (élőben is legalább ilyen szépek). Elképesztő - csurgattam a nyálam a billentyűzetre - és döntöttem: ezt kell felkeresni. Ez művészet.

Válogatás a weboldalukon fellelhető jeggyűrűkből (nehéz döntés, mit válasszak, annyira szépek):

Kedves fiatalember, András fogadott minket, és nagyon jó érzés volt, hogy érti, amit beszélünk, látja a szavainkból az elképzeléseinket, rendkívül megértő és segítőkész volt. Mindent részletesen lejegyzetelt, rugalmasan kezelte a felmerülő problémáinkat is. Megegyeztünk, megbeszéltük a továbbiakat, adtunk előleget (ez amolyan foglaló, hogy ne hiába kezdje a munkát), kitűztük a határidőket.

Így lett gyűrűnk.

2014-gyuruk.jpg

Olvass el egy bemutatkozást itt és itt, illetve egy cikket itt!

Szóval, akinek gyűrűtervezői ambíciói vannak, forduljon bátran Mihalovitsékhoz! :)

Egyéb Mihalovits munkák:

A galériába gyűjtött képek forrása: http://mihalovits.hu/

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ajánló esküvő bolt