2014. jún 13.

Ajánló: Ne aggodalmaskodj már!

Ajánló: Ne aggodalmaskodj már!

2014-carnegie.jpgEz főleg nekem szól... Egyszerűen elképesztő ez a könyv, ez a Sikerkalauz 2., mintha anno Carnegie tudta volna, hogy itt lesz 50+ év múlva egy Lány, akinek szüksége lesz erre az alap igazságokat felelevenítő kis kötetre, és ezt a kiadó is tudta, ezért kezelésbe vette és kiadta magyarul, hogy meg is értsem. Igen, ezt nekem írta - és Neked is, amennyiben hajlamos vagy mindent túlaggódni.

Mi a lényeg?

  • Ne idegeskedj olyan dogok miatt, amik még nem történtek meg, mert 90%-uk úgysem fog megtörténni!
  • Ne idegeskedj olyan dolgok miatt, amik már megtörténtek, fogadd el, elemezd és tanulj belőle!

De nem csak! Ennél sokkal de sokkal többről van szó. Segít megtanulni bevált gyakorlati példákkal, hogyan ne aggódjunk, hogyan ne ostorozzuk magunkat, hogyan és mire gondoljunk, mielőtt az idegeskedéssel ártanánk magunknak. Saját és mások példájából, saját tanítványai és híres emberek példájából is, sokukat ő maga kereste fel, hogy egy örök érvényű, az élet minden területén felmerülő problémázásra receptet adó, jól használható zsebkönyvet hozzon létre.

Szóval azt mondom magamnak: Magam, ne aggodalmaskodj már! Hagyd abba az idegeskedést és az önvádat, mielőtt tönkre tenne! - Ebben (is) kell még fejlődnöm sokat!

"Nem azok vagyunk, akinek hisszük magunkat, de amit hiszünk, olyanok vagyunk."
Norman Vincent Peale (átvett idézet)

A blog elköltözött! Itt megtalálod a legújabb bejegyzéseket: https://megvalositas-alatt.hu

Szólj hozzá

ajánló könyv motiváció folyamat lelki cél önfejlesztés